tirsdag den 10. april 2012

Overraskelse!

Surprise people!

Ville lige overraske jer alle med at være på forkant OG ønske jer alle en dejlig påske, jaja ved godt vi er forbi påsken nu....

Jeg havde en smadder hyggelig påske her i Mississippi! Jeg var med i et stort skuespil i min kirke og havde hele to roller! Jeg spillede både engel og en crowdperson.. Stykket handlede om Jesus liv og genopstandelse. Vi var en masse mennesker involverede og ugen op til stykket havde vi rehearsal hver aften. Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke helt ved hvordan det kom til at jeg skulle være med i et theater stykke siden jeg absolut hader drama og er forfærdeligt dårlig til det. Oh well, det var en oplevelse jeg helt bestemt aldrig vil gentage på trods af vores succes.

Påske søndag tilbragte jeg med hele min amerikanske familie hos min mormor, smadder hyggeligt! Påsken har en helt anden betydning når du forstår hvad påsken handler om. Min værtsforældre gav alle os "børn" et påskeæg, namnam, så det fik en dejlig klang af dansk påske!

Vi havde ikke en uges ferie ligesom i Danmark og fik i stedet kun fredag fri, bedre end ingenting dog. Jeg fik ordnet lidt småting og fik også tid til at skype med min kusine på hendes fødselsdag! Jeg tror først det er nu hvor det virkelig er gået op for mig hvor meget min familie har savnet mig! Der sker jo hele tiden en masse nyt for mig så tit glemmer jeg næsten helt hvem jeg er og hvem min familie er! Det er let at glemme at jeg ikke er Amerikansk og at jeg ikke bor i USA. Mit udvekslingsår er blevet en del af mit liv på en måde jeg havde troet var muligt. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forklare det udover at det føles som om jeg lever to helt forskellige liv, jeg har mit liv i Danmark men nu har jeg også mit liv her. Det er smadder underligt at jeg har brugt 8.5 måned på at skabe et nyt liv for mig med en ny familiex2 og nye venner OG et helt andet sprog bare for at vide at jeg om lidt over en halvanden måned skal forlade det hele igen.

Jeg ved at når min afrejsedato kommer vil jeg være parat til at sige farvel og tage hjem med en helt masse nye oplevelser i kuffertten men lige nu er det dejligt nok bare at nyde min sidste tid med min værtsfamilie og venner. Jeg skulle gerne lande i DK den 29 maj. - så hold gerne kalenderen åben!

Tror I har fået nok for i aften, så jeg vil smutte i bad før jeg kan smide mig på sofaen med en bog i hånden.  

Bye all you Beautiful Peoples out there,

Kærlighed fra Columbus

2 kommentarer:

 1. Hej!! Fed blog først og fremmest ;)

  Så... jeg har et par spørgsmål og er nysgerrig, mht dit år i USA. Så håber du bære over med mig og kunne tænke dig at fortælle mig om det.
  Jeg går selv med planer om at tage afsted på high school i USA i året 2013/2014, dog er det ikke sikkert eller noget endnu.
  Jeg er egentlig ikke så nervøs for alt det med værtsfamilie, for er overbevist om at man ender med en familie man kommer til at elske som sin egen, men jeg er lidt nervøs for skolen.
  Er bange for at jeg ikke ville få nogle venner, og bare ville ende med at være en loner hele året, hvilket jo nok ville ødelægge oplevelsen.
  Nå men jeg ville høre om du havde svært ved at få venner og sådan du ved, og hvad med niveauet i skolen, hvor højt var det i forhold til herhjemme?
  Kunne du tænke dig at beskrive hvordan en normal hverdag og en weekend så ud. Og hvordan din første skoled dag var? Vil du anbefale mig at tage afsted?
  Jeg håber du kan finde tid til lige at melde tilbage.

  Tusind tak

  Hilsen Sofie
  Ps. send mig en mail på softice_nielsen@live.dk

  SvarSlet
 2. Hej Sofie!

  Mange tak for de pæne ord, jeg har sendt dig en email som jeg håber kan besvare dine spørgsmål.
  Håber jeg kan hjælpe dig.

  Knus Karoline

  SvarSlet